• Nieuws
  • Eindelijk tijd om aan uw kwaliteitsmanagementsysteem te werken?
Eindelijk tijd om aan uw kwaliteitsmanagementsysteem te werken?

Zit u door de crisis noodgedwongen thuis? Maak dan van een nood een deugd! Misschien heeft u eindelijk tijd voor zaken die anders blijven liggen. Het opzetten of bijwerken van uw kwaliteitsmanagementsysteem bijvoorbeeld. ViaConsil is u graag van dienst met vakkundige ondersteuning. Ook nu. We bieden u tijdelijk zelfs 33% korting op ons uurtarief. Hieronder leest u wat we voor u kunnen doen.

Beginnen met certificering?
Wilt u opgaan voor certificering? Dan hoeft u daarvoor de deur niet uit. Na enkele telefonische interviews gaan wij voor u de slag. We zetten een volledig systeem voor u op, zodat u na deze periode direct voor certificering kunt opgaan. Dat doet u nu extra voordelig, want tijdens de coronacrisis krijgt u 33% korting op ons uurtarief.

Uw handboek omzetten naar de HLS-structuur?
ISO ontwikkelt normen tegenwoordig volgens het ‘plug-in model’. Werkt u met de HLS-structuur, dan kunt u nieuwe normen in het vervolg eenvoudiger aan uw systeem toevoegen. Wij zetten uw handboek hiervoor graag om naar een HLS-handboek. Heeft u uw huidige handboek digitaal? Dan kunt u het ons toesturen. Anders halen we het handboek bij u op. Vervolgens houden we contact met u via de telefoon en e-mail en zorgen we ervoor dat u na afloop van de crisis een volledig aangepast HLS-handboek heeft. 

Andere wensen?
Een 0-meting? Een interne audit? Een compact en werkzaam handboek met bijbehorende procedures en formulieren? We kunnen u helpen met alles wat komt kijken bij het opzetten en onderhouden van een certificering of een kwaliteitsmanagementsysteem. Onze ervaren medewerkers zijn naast adviseur ook werkzaam als auditor voor verschillende certificerende instanties. Als geen ander kunnen ze u dan ook maatwerk bieden. Ook nu, want veel van de voorbereidingen en werkzaamheden kunnen we op afstand voor u uitvoeren.

Profiteer nu van 33% korting
Heeft u vragen? Of wilt u direct aan de slag? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Uiteraard contactloos of op gepaste afstand. Na een eerste inventarisatie krijgt u een helder kostenoverzicht, waarin we 33% korting op onze uren verwerken. Zo bent u voordelig uit én weet u exact waar u aan toe bent. Bel ons vandaag nog op 0251 - 745 011 of stuur een e-mail naar info@ViaConsil.nl.

 

neem contact op
Neem vrijblijvend contact met ons op